Skip to content

Verheggen Interieurs

Wonen
Roermondseweg 16-20, 6004 AS Weert
Zoekwoorden: meubelen, slapen, vloeren, raambekleding, interieurbouw

Verheggen Interieurs heeft al ruim 130 jaar een voorliefde voor meubelen en houtbewerking.
Als trotse eigenaar ben ik inmiddels de 4e generatie Verheggen die met veel passie aan het roer staat van een mooi bedrijf.
Graag presenteren wij ons aan u. Naast een complete woninginrichting (meubelen, slaapkamers, stoffering, raambekleding en decoratie) hebben wij een eigen interieurbouwbedrijf.
Door een enthousiast en vakkundig team wordt met hart en ziel gewerkt om voor u het juiste interieur, particulier of projectmatig, in de juiste sfeer te creëren.
In overleg met u bekijken we de locatie en bespreken we de gewenste inrichting waardoor we door middel van 3D tekeningen een prachtig voorstel aan u presenteren. Aan de hand van deze tekeningen ontstaat een interieurontwerp wat geheel naar uw wens wordt vervaardigd en vakkundig wordt geïnstalleerd, zodat u jaren kunt genieten van uw interieur.
Graag wensen wij u veel plezier met het bekijken van deze site, waarin wij een glimp laten zien van de veelzijdigheid van ons bedrijf en talloze mogelijkheden voor uw toekomstig interieur. Kom vrijblijvend langs voor een persoonlijke ontmoeting. Wij leven ons graag in, om uw wensen te vertalen in een interieur dat aansluit bij uw eigen woon- of werkomgeving.