Skip to content

Saelmans Makelaardij

Wonen
Onzelievevrouwestraat 2, 6004 AC Weert
Zoekwoorden: makelaar, huis kopen, huren, verhuur, axatie

Saelmans Makelaardij is al bijna 50 jaar het toonaangevende makelaarskantoor voor het Weerterland. Met een uitgebreid en gevarieerd koop- en huuraanbod in de bestaande bouw en nieuwbouw en een totaal dienstverleningspakket van aankoop, verkoop, verhuur, taxaties, en advies op maat is Saelmans Makelaardij sinds jaar en dag een gevestigde naam in onder andere de regio’s Weert, Nederweert, Maasgouw en Leudal.

Ons team bestaat uit een mix van jonge en ervaren medewerkers, zij zijn allen woonachtig in Weert en omgeving, beschikken over een groot netwerk en kennen de omgeving goed. Saelmans Makelaardij voert de bedrijfsvoering in de bedrijfsfilosofie ‘’Saelmans leeft met u mee’’, waarbij persoonlijkheid, betrokkenheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Niet pandgericht maar klantgericht, wij focussen ons op het vraagstuk en het verhaal erachter. Ons complete team staat klaar wanneer je ze nodig hebt.Bij Saelmans Makelaardij ben je aan het juiste adres voor advies, taxaties en aanbod in koop- en huurwoningen in de bestaande bouw, nieuwbouw en het exclusieve segment. Verder ben je bij onze afdeling Bedrijfsmakelaardij als ondernemer aan het juiste adres voor advies, taxaties en aanbod in commercieel vastgoed.

Ook voor andere vragen zoals aanbevelingen voor financieel advies, energielabels en bouwtechnische keuringen wijst Saelmans Makelaardij je de juiste weg.