Skip to content

Prana Total Vitality

Sport
De Savornin Lohmanstraat 9, 6004 AM Weert
Zoekwoorden: Personal-Training, Gezondheid, Bedrijfsfitness, Vitaliteit, Duurzame inzetbaarheid medewerkers

Prana Total Vitality is een personal trainingsorganisatie die met resultaat gerichte concepten werkt op het gebied van trainen, coachen en begeleiden van mensen. Met motivatie en inspiratie als krachtbron staat gedragsverandering centraal binnen de reis naar een gezonde leefstijl.

Trainers

Onze trainers staan garant om u te helpen naar meer energie en levenskracht.

Prana Total Vitality B.V. is een initiatief van Jean-Paul Coenen en Nick Peeters, twee ervaren fitness specialisten en ervaringsdeskundige met samen meer als 30 jaar branche ervaring op het gebied van sport, fitness, personal training & coaching, bedrijfscoaching, mentale coaching, voeding, bootcamp, loopscholing, bokstraining, etc. Na een aantal jaar samen te hebben gewerkt, werd in augustus 2014 Prana Total Vitality B.V. opgericht.

Samen sta je sterker

Persoonlijke aandacht, respect, professioneel en plezier zijn de kernwaarden binnen ons team en organisatie. Het Prana team is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen op leefstijl gebied. Preventieve aanpak bij het uitvoeren. Ons team zal u helpen op basis van wetenschappelijke onderbouwde trainingsprogramma’s en zal u op een professionele wijze begeleiden en ondersteunen op het gebied van individuele- en/of groepsactiviteiten, beweeg assessment, coaching programma’s, zelf management en voeding.

Prana heeft inmiddels een ruim netwerk opgebouwd met professionals zoals; trainers, specialisten en therapeuten op fysiek en metaal vlak.