Skip to content

Fun Thrills Weert

Vrije tijd
Koekoeksweg 4, 6005 NG Weert
Zoekwoorden: Teambuilding, Uitje, Ontspanning, Leisure, Sport

Fun Thrills heeft de gaafste activiteiten uit de omgeving. Hieronder hebben wij onze activiteiten voor jou in overzichtelijke categorie├źn gezet zodat je in een paar eenvoudige stappen bij een leuke, verrassende activiteit terechtkomt. Fun Thrills is ook de overkoepelende naam voor Escape Room Weert, Axe Throwing Weert, Outdoor Lasergamen Weert en nog veel meer.

  • Op onze eigen locatie van ca. 7.000 m2 bieden wij een ruim assortiment activiteiten aan voor jong en oud. Spannend en actief of rustig en ludiek, bij ons kan het allemaal. Kijk verder op onze site voor inspiratie en boek je uitje of neem contact op, we helpen je graag
  • Veel van onze gekke / leuke activiteiten hebben wij voor het gemak al verwerkt in een arrangement. Maar uiteraard zijn wij heel flexibel en kunnen op jullie verzoek aan elk uitje een persoonlijk tintje geven. Mochten jullie een eigen draai willen geven aan een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeest? Laat het ons vooral weten!
  • Fun Thrills Weert heeft niet alleen de leukste activiteiten op een relaxte locatie maar ook een gezellig terras voor een hapje / drankje of lekkere barbecue.