Skip to content

Life Outdoor Living Weert

Vrije tijd
Roermondseweg 119, 6004 AR Weert
Zoekwoorden: tuinmeubelen, parasol, lounge meubelen, tuinaccesoires, ligebedden

Life is niet zomaar een tuinmeubelwinkel… wij zijn meer. Wij ontwerpen jouw buitenwonen! De kracht van Life Outdoor Living zit in dat wij onze tuinmeubelen zelf ontwerpen, maken, verkopen, bezorgen en installeren. Al 40 jaar lang. Wij zijn erbij. Van tekentafel tot achtertuin. Om topkwaliteit te garanderen in uitstraling, comfort, gebruik en bestendigheid.
Comfort waarin je lekker buiten kunt ontspannen. Gebruik dat perfect is afgestemd op jouw momenten buiten. Voor jezelf, je gezin samen of zelfs de grootse familiemomenten. Van het uitbundig laat maken met vrienden, tot jouw momentje voor jezelf met je eerste kopje koffie in de vroege ochtend . En bestendigheid die zorgt dat buiten eten weleens het nieuwe normaal kan worden. Zo zorgt Life Outdoor Living dat jij optimaal kunt genieten van jouw buitenwonen. In perfecte harmonie met de frisse lucht, de hartverwarmende zon en de levendige geuren die alleen buiten te vinden zijn. Wij garanderen dat jij optimaal kunt genieten van buiten.
Zit je eraan te denken om jouw buitenruimte een update te geven? Kom dan langs in één van onze winkels. Onze tuinmeubelspecialisten staan voor je klaar om jouw unieke set samen te stellen.